Körkort för Vattenskoter

Körkort för Vattenskoter

Behöver du ta förarbevis för vattenskoter? Se då till att boka in dig på en kurs hos oss i höst! Vi genomför alla teorietiska moment under hösten och vintern, för att sedan mötas upp i vår för din uppkörning. 

Förarbevis för vattenskoter tas i tre enkla steg.

  • Självstudier online via vår Västkustens Vattenskoterutbildnings teoriportal. Detta görs på egen hand i din egen takt.
  • Lärarledd teori över Teams online som avslutas med teoriprov. Utbildningen hålls varannan onsdag kväll och tar drygt tre och en halv timme.
  • Praktisk uppkörning till våren 2022. Sen är utbildningen klar och man erhåller förarbevis för vattenskoter från Transportstyrelsen!

Just nu har du möjlighet att göra klart teorin under vintern, för att sedan bara göra uppkörningen till våren och ha förarbeviset klart för vattenskotersäsongen. Du kan göra teorin helt i din egen takt på teoriportalen och därefter boka in lärarledd teori och prov online. Där hålls utbildningstillfällen minst en gång varannan onsdag. Med start i april 2022 kommer Västkustens Vattenskoterutbildning hålla uppkörningar på många orter i hela Västsverige och efter godkänd uppkörning erhåller eleven förarbeviset från Transportstyrelsen. 

Pris för hela kursen för förarbevis är 3.995 kr inkl moms.
Du betalar 1.995 kr innan du påbörjar teorin och därefter betalar du resterande 2.000 kr innan du gör uppkörningen till våren.

Intresseanmälan till förarbevis för vattenskoter

Är du intresserad av att veta mer om denna körkortsutbildning? Fyll i formuläret så skickar vi nödvändigt material till dig.

Vattenskoter till salu

Begagnad

Sea-doo RXP

Pris
149 000 kr
pris/mån
1 184 kr
årsmodell
2016

Begagnad

Sea-doo GTR

Pris
110 000 kr
pris/mån
874 kr
årsmodell
2017

Begagnad

Sea-doo SPARK

Pris
100 900 kr
pris/mån
802 kr
årsmodell
0

Öppettider Uddevalla

Vardagar

09:00

- 18:00

Lördag

Stängt

Söndag

Stängt

Öppettider Hunnebostrand

Vardagar

09:00

- 18:00

Lördag

Stängt

Söndag

Stängt