Finnmaster

Finnmaster

Finnmaster Båtar är en av de största tillverkarna av fritidsbåtar i den nordeuropeiska regionen. Finnmaster båtar är kända för sin moderna design för dagens båtfolk med innovativa och moderna lösningar.

Finnmaster & Smart Design

Finnmaster har länge och väl utvecklat fram smarta och finurliga lösningar för deras båtsortiment. Det har tagit båtbyggarna på Finnmaster mer än 30 år att utveckla deras concept som dom kallar för Smart Design. Smart Design conceptet innebär att båten är byggd med praktisk och smidig komfort, oavsett båtens användningsområde. Båtarna är omsorgsfullt konstruerade där praktiska detaljer än noga avvägt, i kombination med snygg, modern och elegant utformning.

När du kör en båt från Finnmaster får du både körglädje och ultimat njutning på sjön, oavsett om du är en erfaren sjöbuse eller nybörjare. Båtmodellerna är utrustade för ett ledigt, bekvämt och tryggt båtägande.

Båtarna har ett tidlöst formspråk och vackert harmonierande färgval generar även de kräsna och mer krävande båtfolket. Framgången kommer av att den hängivna personalen kombinerar allt detta tillsammans med hållbara material och praktiska, innovativa lösningar. Att äga en Finnmaster båt är en stor glädje som tillfredställer dig både på sjön men även i hamn. Här har du båtar som du stolt kan förevisa vid stugans brygga och som behåller sitt värde bra.

Kraftigt Utrustade Båtar Från Start

Samtliga Finnmaster modeller kommer generöst utrustade redan i standardutförande. Edition paketen är väl  tilltagna och komforten ombord tas till en ny nivå, vilket är mycket välkommet för flera olika typer av turer på sjön.

Utmärkta Köregenskaper

Båtarna från Finnmaster är stabila, enkla och mycket säkra att manövrera. Tack vare det höga V-skrovet gör att båten skär vågorna jämnt och effektivt. Känslan att styra båtarna är inget annat än tillfredställande då båten svarar omedelbart och du kan manövrera båten på ett mycket kontrollerat sätt. Finnmasters fantastiska köregenskaper gör din tur på havet till en fröjd och njutning. Den otroligt låga bullernivån och den höga prestandan är ett recept på Finnmasters framgång.

Lätt att ta sig runt ombord

Finnmaster båtarna är byggda med smidighet i fokus. Det finns generöst med praktiska fotsteg i aktern, fören och runt om. Tack vare detta går det mycket enkelt att ta sig runt om i båten. De stadiga och höga räckena i fören gör det enkelt att gå iland på eller ombord på båten. Och på samma sätt kan du i aktern greppa tag i vattenskidbågen när du behöver lite extra balans. Fotsteg hittar du på både babord och styrbord sida om akterbänken, du slipper därmed att kliva på dynorna när du ska gå om bord på båten i aktern. Även de rejäla akterdäcken och de stadiga badbryggorna gör det enkelt att röra sig ombord på båten. Med teak i durken, samt de höga friborden gör att du får ytterligare säkerhet.

Generöst med stuvutrymme

Samtliga Finnmaster modeller har gott om stuvutrymme där du med enkelhet får plats med ditt bagage och utrustning som behövs när ni ska ut på sjön. Under sittbänkarna finns också stuvutrymmen som du enkelt kommer åt genom att lyfta på bänklocken. Och du behöver heller inte ta bort dynorna för att komma åt dessa stuvutrymmen. Som grädde på moset supporteras bänklocken med gasdämpare som gör det enkelt för vem som helst att öppna locket och komma åt det man vill åt.  Du behöver heller inte uppta stuvutrymmena till fendrarna då dom har fasta i sina hållare, enkelt åtkomliga  när det är dags att lägga till. Du hänger fendrarna på de förpassade fenderkrokarna längs båten sidor. Kapellet hittar du i kapellgaraget i aktern under akterbänkens ryggstöd.  lätt åtkomligt. Som om det inte vore nog så har båtarna även rymliga ankarboxar både i aktern och fören.

Vill du bli kontaktad av någon av våra försäljare?

Skriv ditt meddelande och fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret här nedan, så hör vi av oss till dig.

Öppettider Uddevalla

Vardagar

09:00

- 18:00

Lördag

10:00

- 14:00

Söndag

Stängt

Öppettider Hunnebostrand

Vardagar

08:00

- 17:00

Lördag

Stängt

Söndag

Stängt