Rodins Marin är officiell återförsäljare för Quarken Båtar i sverige

Inspiration från naturen

Kärnan i Quarkens båtar är enkelhet och nordisk design. De kombinerar sömlöst innovativa lösningar, modularitet och klassens bästa funktionalitet.

Långvarig och ekologisk

Behoven förändras över tid. Då är det bra att båtarnas mångsidiga anpassningsbarhet också möjliggör snabb och enkel eftermontering. Livslängden på det längsta hållbara skrovet utnyttjas bäst när andra delar av båten kan modifieras i efterhand. Detta är både praktiskt och ekologiskt.

Paketet kompletteras av Yamaha och Garmin

Quarken har designats för Yamaha-motorer redan från början. Att arbeta med Yamaha ger en garanti om bekymmersfritt båtägande. Med Yamaha får du den bästa kvaliten och en sömlös helhet. Alla motorer är installerade i Finland vid Quarken-fabriken. Den användarvänliga konsolen stöds av pålitlig hårdvara från Garmin.

Quarken båtar hämtar inspiration från naturen och kombinerar det med årtionden av erfarenhet från båtbygge och livet till sjöss. Kärnan i denna flotta ligger i dess vackra enkelhet och rena toppmoderna nordiska design.

Quarken båtar skapar innovativ design och modulära lösningar för klassens bästa funktionalitet och praktiskt boende ombord. Kraftfulla branschledande Yamaha utombordsmotorer garanterar den ultimata körupplevelsen och pålitlig prestanda under alla förhållanden.

Quarken Fleet 27 till 40
båtmässa i Uddevalla 5 till 20 feb

Nu kör vi snart igång med vår båtmässa. Öppettider under båtmässan är Lördag och Söndagar 10:00 till 15:00 och vardagar 09:00 till 18:00

Öppettider Uddevalla

Vardagar

09:00

- 18:00

Lördag

10:00

- 14:00

Söndag

Stängt

Öppettider Hunnebostrand

Vardagar

08:00

- 17:00

Lördag

Stängt

Söndag

Stängt