fbpx

UTTERN S62

375000 kr

Financiering 180 månader &

2212 kr / mån

Share on facebook
Share on email

Nu har vi fått in en mycket intressant Uttern S62 i mycket fint skick. Bestyckad med en mycket välmående Mercury på 150 friska hästar sparkar den dig fram över vågorna på ett tillfredställande sätt. Designad med praktisk användning, komfort och flexibilitet i fokus har Uttern S62 en rad intelligenta funktioner som gör dina båtturer till ett rent nöje. Den flexibla layouten innebär att den enkelt kan anpassas efter dina behov. Den främre sektionen kan snabbt förvandlas till antingen matplats för upp till sju personer runt ett lyxigt teakbord eller till ett rymligt soldäck. Om vädret slår om snabbt kan ett kapell som ger komplett regnskydd fällas upp medan inbyggda självlänsar på båda sidor om styrpulpeten håller båten torr även vid kraftigt regn. När solen kommer tillbaka igen kan kapellet stuvas undan i ett integrerat utrymme under det översta fotsteget.

Säkerheten och enkelheten att röra sig i båten har maximerats. Den väl utformade badbryggan med steg och en robust badstege gör det enkelt att komma i och ur vattnet. De höga friborden skapar säkerhet ombord och ett stort stuvutrymme i styrpulpeten med öppning föröver är designat för mesta möjliga bekvämlighet. I det stora stuvutrymmet i pulpeten kan en vattentoalett enkelt installeras, vilket är unikt för en båt i den här storleken.

Inte en enda millimeter har slarvats bort i S62:s design. Praktiska stuvutrymmen för ankare och förtöjningsutrustning, förvaringsutrymmen under de främre sätena ger gott om plats för vattenskidor och väskor. De främre sätena har också stora stuvutrymmen för badgrejer och annat. Det finns till och med utrymme för ett extra ankare i fören.

Du kommer att se att den säkerhetsutrustning som andra erbjuder som extra tillbehör är standard i en Uttern. S62 levereras komplett med en kartplotter och djupmätare, förtöjningsutrustning och SmartCraft instrument. Navigationsbelysning och elhydraulisk styrning garanterar en enkel och säker navigering. Inte heller stil och komfort är extra; bottenmålning, durk i teaklaminat och skydd för säten och styrkonsol och till och med USB/MP3-radio är alla standardtillbehör.

Båtfakta

Fabrikat

Uttern

Modell

S62

Båttyp

Walkaround

Årsmodell

2015

Bredd

239

Längd

633

Motorfakta

Motortyp

Utombordare

Årsmodell

2015

Fabrikat

Mercury

Modell

F150 ELXPT

Hästkrafter

150

Drivmedel

Bensin

Intresseanmälan

Våra försäljare

Hannes Lundgren

Försäljare

hannes@rodinsmarin.se

0522-99887

David Rodin

Försäljare

davidr@rodinsmarin.se

0522-99883

Peter Rodin

Ägare / Försäljning

peter@rodinsmarin.se

0522-99881

Magnus Rodin

Ägare / Försäljning

magnus@rodinsmarin.se

0523-50330

Fler annonser
UTTERN 5001
Jeanneau MERRY FISHER 695
RYDS 435 DL
Evinrude 25 GTEL 25 Hästar
LINDER FISHING 440
Honda BF 6 BALL 6 Hästar
Previous
Next