Våra Varumärken

I och med att vi funnits i branschen i 60 år så har vi testat och utvärderat många 100-tals båtar från olika leverantörer och tycker oss ha hittat de märken som står för kvalitet och service, som för oss är oerhört viktiga beståndsdelar när vi möter dig som båtköpare. 

Här är de varumärken vi saluför och våra argument till varför vi valt just dem. Klicka på logotypen för respektive varumärke för att titta på våra objekt vi har i lager.

Magnus Rodin Rodins Marin
uttern Rodins marin

Uttern låter sig inspireras av dem som verkligen kan sin sak, nämligen Uttern-ägarna själva. Uttern är byggd för att klara av nordiska förhållanden och dess design grundas på skandinavisk tradition och kultur. Med enkelhet och funktionalitet som vägvisare har vi sett till att ingen detalj är överflödig. Uttern designar båtar för aktiva båtmänniskor.

yamaha waverunner logotype

Yamaha Waverunner är ett hantverk som utvecklats kring begreppen tillförlitlighet, kul och funktionalitet.

husky finnmaster Rodins marin

Finnmaster Husky aluminiumbåtar är ditt val när du vill utforska livet på sjön, eller när viljan att åka ännu längre ut på havet tränger sig på. Det finns många oupptäckta äventyr ute till sjöss och när du sitter vid ratten är det bara du som avgör vad du vill uppleva idag.

Grand Logotype

I åratal har GRAND byggt båtmodeller med högsta standard och har blivit en synonym för Elegance, Reliability and Quality. GRAND är det bästa valet för att erbjuda roliga och minnesvärda stunder på vattnet.

jeanneau Rodins marin

Jeanneau, Europas största båt tillverkare, hos Rodins Marin AB. Kvalitets båtar i yppersta klass, goda sjöegenskaper och praktiska finesser. Från styrpulpetare och Walk Around båtar till Yachts och Cruisers.

seawave Rodins marin

Prisvärda gummibåtar från Seawave. I storlekar från 2,30m till 4,20m RIB. Klicka på länken längst ut till höger för bilder och mer information.

Ibiza Logotype

Norska Ibiza, en välkänd och kvalitativ båt, byggt helt i Arendal, Norge! Nu åter hos Rodins. Ypperlig kvalitet, klass och finish.

Terhi Logotype

Terhi-båtarna tillverkas i Rimito, en liten sydvästlig finsk fiskebygd, som har månghundraåriga traditioner av sjöfarts- och båtbyggeri. Med modern teknik och respekt för gamla traditioner har vi under 33 år redan byggt 175.000 Terhi-båtar. Från första början har målsättningen varit densamma.

seadoo Rodins marin

Nummer ett på vattenskotrar och vattenjet-båtar. Högsta kvalitet och prestanda, nytänkande och utveckling. Vi är Auktoriserad, Svensk återförsäljare för Sea-Doo!

hr boat rodins marin

HR Boat Sweden satsar stort på sjövärdighet och sjösäkerhet för att du skall känna dig trygg och säker i alla väder. Materialet, funktionen och detaljarbetet gör båtarna robusta men också vackra att se på och de kommer att tåla hårda tag i många år.

Linder Logotype

Aluminiumbåtar och kanoter som är ett begrepp. Linder tillverkar 3000 enheter om året. 800 kanoter och 2200 båtar. Oerhört bra kvalitet och finish, lätta och miljövänliga båtar i fin stil. Småländsk tillverkning borgar för bra kvalitet.

ez dock rodins marin

EZ-Docks marina sortiment består av byggbara, underhållsfria flytbryggor och tillbehör för flera användningsområden – privata och kommersiella båtbryggor, badbryggor, vattenskoterramper mm. Produkterna är starka och tåliga.