Hyttbåt

Hyttbåt

Jeanneau Merry Fisher 895 Marlin

Jeanneau Merry Fisher 895

Jeanneau Merry Fisher 795 Marlin

Jeanneau Merry Fisher 795

Jeanneau Merry Fisher 695 Marlin

Jeanneau Merry Fisher 695

Jeanneau Merry Fisher 605 Marlin

Jeanneau Merry Fisher 605

Jeanneau Merry Fisher 38 Fly

Jeanneau Merry Fisher 1095 Fly

Jeanneau Merry Fisher 1095

Vill du ha en längre båtsäsong så är det just detta du får i en hyttbåt. Begränsningen som ofta är här i norr är just årstiderna, och med en hyttbåt får du användning av båten ända in på hösten och även vintern för den mest inbitne sjömannen.

Skroven på de nya moderna hyttbåtarna har en mer sportig karaktär mot hur det ser ut rent historiskt. Idag är en hyttbåt allt som oftast utrustad med kök, kylskåp, sovplatser och toalett. Detta är bekvämligheter som gör det möjligt att trivas väldigt bra i en hyttbåt. Om du ska få samma lyx i en daycruiser tex så får du gå upp ganska mycket i storlek och budget.

Bekväma hyttbåtar

Dessa bekväma hyttbåtar går att få med en rad av olika specifikationer och finesser. Vi kan även eftermontera utrustning om det skulle vara något specifikt tillbehör du vill ha i din hyttbåt. En hyttbåt passar tex väldigt bra för fiske, och vi har redan från fabrik fiskespecifika hyttbåtar tillverkade just för detta syftet.

Ett populärt val

Hyttbåtar eller kabinbåtar är något som har blivit populärare och populärare med åren. Anledningen till detta är ett ökat intresse för folk att ha möjligheten till att övernatta i båten. Det är även en båttyp som kan hjälpa till att förlänga säsongen och man blir samtidigt inte lika väderberoende då de flesta hyttbåtar även är utrustade med värmare. Känner du även att du vill komma undan från solen en stund kan du bekvämt sätta dig ner i skuggan inuti salongen.

Något som även är viktigt när man ska stanna ute en längre period är att man har den utrustning man behöver för att klara sig en längre period på sjön. Därför är många hyttbåtar välutrustade med saker som värmare, kylskåp, kök, vatten, dusch, toalett, landström med laddare samt andra bekvämligheter såsom bogpropeller, elektroniskt ankarspel bland mycket annat.

Erfaren återförsäljare

Vi på Rodins Marin har sålt hyttbåtar i många år och har därför en bra bild utav vilken utrustning kunder i största mån vill ha på sina båtar och vi kan även hjälpa till att eftermontera den utrustning som önskas. Så att du som kund ska kunna få din hyttbåt precis så som du vill ha den.

Vilken ska man välja?

Hyttbåtar finns i många olika stilar och prisklasser, vilket gör att det finns något för alla. Oavsett om du är ute efter båt för avkoppling och nöje, eller en mer avancerad modell med alla bekvämligheter, finns det en hyttbåt som passar dina behov. Hos de flesta båtfabrikat ligger insteget för en kabinbåt runt 6 meter och fortsätter sedan långt upp i storlek. Vi säljer hyttbåtar från Jeanneau, Uttern, Finnmaster & Quarken. Vi får ofta även in begagnade hyttbåtar.

Dagens hyttbåtar har även börjat komma i flera olika lösningar. Samtidigt som båtarna har fått ett riktigt uppsving i både design och i sjögång så finns det nu även hyttbåtar som är speciellt anpassade för fiske, arbete eller för att just ha de förutsättningar som krävs för att kunna stanna ute en längre period med familjen.

Ovan ser ni några utav de olika hyttbåtar modeller som vi säljer, klicka gärna på en modell för att läsa mer, eller kontakta oss för mer hjälp och info!

Öppettider Uddevalla

Vardagar

09:00

- 18:00

Lördag

10:00

- 14:00

Söndag

Stängt

Öppettider Hunnebostrand

Vardagar

09:00

- 18:00

Söndag

Stängt