Bowrider

Bowrider

Ibiza 640 Bow Rider

Finnmaster S6

Finnmaster S5

Finnmaster R6

Finnmaster R5

Husky R8 Black Edition

Husky R7 Black Edition

Husky R6 Black Edition

Husky R8

Husky R7

Husky R6

Husky R5

Uttern T65

Uttern T59

Uttern T57

Uttern T53

Linder Arkip 530 BR

Populär dagsbåt

Bowrider båtar är en mycket populär typ utav dagsbåt. Det som främst kännetecknar en bowrider båt är platsen för dubbla sittbrunnar, en i aktern samt en i fören som avskiljs med en bred vindruta. Vanligtvis med två sidopulpeter med gång emellan, på vissa modeller så är däremot gången förskjuten åt sidan (för referens på detta så kan ni kolla in Uttern T65 eller Ryds 650BR, vilket är två populära bowriders modell som vi säljer).

Det som många ser som den största fördelen med en bowrider kontra en styrpulpet är att fler personer blir vindskyddade i sittbrunnen vilket många föredrar speciellt om man har små barn som ska med. De är likt en styrpulpet lätta att manövrera och hantera på egen hand då man enkelt kan röra sig fritt i hela båten och lätt kan gå fram på och ta emot själv när man ska lägga till. Något som uppskattas av såväl den rutinerade båtägaren och den som är ute efter sin första båt. Det är även gott om sociala ytor för sol, fika & bad samtidigt som de ofta är utrustade med ett körkapell som man enkelt kan fälla upp om det skulle komma en regnskur.

Fler modeller

På Rodins Marin säljer vi flera olika typer utav bowriders. Finnmaster, Uttern, HR och Ryds har egna sina egna modeller som är rena plastbåtar.
Finnmaster har även en ytterligare serie med bowriders som heter ”Finnmaster Husky”. Finnmaster Husky är bowrider båtar med en riktigt sportig och uppskattad design som går fruktansvärt fint i vattnet. Dessa båtar är byggda med aluminiumskrov men med ett topdeck utav plast. Finnmaster Husky finns i modellerna R5, R6, R7, R8 samt R8S och ligger mellan 5.46m – 7.60m i storlek.

Är man i stället intresserad utav en ren aluminiumbåt så har vi även Linder 530BR i sortimentet.

Vi har vanligtvis även gott om begagnade bowrider båtar i lager.

Det kan självklart vara svårt att vilken bowrider modell som passar sina egna behov mest. Ovan kan ni läsa mer utav olika modeller som vi säljer. Har ni några frågor får ni gärna kontakta oss så hjälper vi er mer än gärna.

Öppettider Uddevalla

Vardagar

09:00

- 18:00

Lördag

10:00

- 14:00

Söndag

Stängt

Öppettider Hunnebostrand

Vardagar

09:00

- 18:00

Söndag

Stängt