Uttern

UTTERN BÅTAR

Köp din drömbåt med Uttern

De nordiska väderförhållandena är en utmaning för båtbranschen i stort. Uttern har gång på gång bevisat att deras båtar klarar dessa förhållanden med stor övertygelse. Uttern båtarnas designspråk präglas av skandinavisk kultur och tradition på ett magnifikt och delikat sätt. Funktionalitet och enkelhet är egenskaper som ligger som en röd tråd genom hela Utterns alla båtsegment och modeller.

Detaljrikedomen på Uttern båtar är mycket välbalanserad och tar inte överhand på bekostnad av utseendet. På Uttern båtar finns det utrymme som enkelt kan omvandlas till ett stort soldäck. Och på samma sätt kan det snabbt och enkelt förvandlas till en mycket inbjudande social matplats där familj och vänner kan ta sin middag eller drink. Uttern erbjuder enorm frihet på sjön, där utrymme och funktionalitet harmonerar på ett ypperligt sätt.

Säkerheten alltid viktigast

Hos Uttern båtar tar man stor hänsyn till sina kunders önskemål. Det är nämligen kunderna som är den största inspirationskällan. Därav är det Du som kund som är med och prioriterar hur båtarna ska utformas.

Överst på listan av vad som är viktigt säkerheten. Detta är en egenskap man inte vill tömma på. Att åka i en båt ska kännas säkert och tryggt. Sedan har vi Stil, förvaring, mångsidighet och framförallt komfort. Att vistas på sjön ska vara en fridfull och sjön upplevelse, präglad av avkoppling och bad. Att på ett enkelt sätt komma åt de kobbar och skär, samtidigt som det går att laga en god middag ombord, men även kunna dra vattenskidor eller ring, är delar som är viktigt och ofta självklart at ha med på en båt.

I designprocessen är det därför viktigt att alla dessa delar blir integrerade från början till slut. Att jobba på detta sättet är framgången till kundnöjdheten av Utterns båtar, att alla grundläggande behov tas i beaktning är en självklarhet för Uttern.

Uttern båt vågar ta ut svängarna

Designen på Uttern båtar tilltalar speciellt de aktiva båtmänniskorna. Och det är därför Uttern inte kompromissar med utformningen när de designar sina olika båtmodeller. De höga friborden och landstignings möjligheterna bidrar till att det är enkelt att ta sig i och ur båten. Att känna sig säker och trygg är därför en självklarhet för Uttern båtar.

Tack vare det är Uttern båtar väldigt populära hos barnfamiljer. Sittbrunnen är rymlig och stor och här har verkligen Uttern båtar lyckats. med att infria en känsla av att man känner sig hemma oavsett vart man befinner sig. När det skymmer på och man vill ha lite väderskydd fäller man enkelt upp det utfällbara kapellet och därmed förlänger sommarkvällen ute på sjön. Utterns unika och annorlunda och smarta lösningar gör skillnaden från många andra båtar.

Gör din utter båt som du vill ha den

Om du är ute efter en båt som är enkel att äga och ta hand om, där allt du behöver ingår i standardutförande, då är en Uttern båt det perfekta valet. På Uttern båtar ingår mycket utrustning som på andra båtar endast är tillgängligt om du köper som extrautrustning. Exempel på detta är tex förtöjningspaket, Teaklaminat på durkar men också kapell och dynor. Och som om det inte vore nog så ingår det även en komplett uppsättning förtöjningsutrustning. Med en Uttern båt har du frihet direkt från start.

Vill du bli kontaktad av någon av våra försäljare?

Skriv ditt meddelande och fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret här nedan, så hör vi av oss till dig.

Öppettider Uddevalla

Vardagar

09:00

- 18:00

Lördag

10:00

- 14:00

Söndag

Stängt

Öppettider Hunnebostrand

Söndag

Stängt