HR Båtar

HR Båtar

Svensktillverkade HR båtar för både nytta och nöje

HR Båtar är en Svensktillverkad båt för både glädje och fritid! Alla båtmodeller är tillverkade i Sverige i Laxå . Med en båt från HR köper du dig en garanti för komfort och funktion och gör din tid på sjön mycket trevlig. HR Båtar har 13 olika båtmodeller, från snabbgående och komfortabel daycruiser den lilla lättskötta roddbåten.

Från Roddbåtar till Bowrider

I HR båtar kollektionen innefattar ett brett modellprogram med båtar från 3,3 till 6,1 meter. Alla båtar har mycket goda sjöegenskaper och med tilltalande design. Roddbåtarna är byggda med kvalitet i focus och du behöver inte bli ruinerad då priset är mycket förmånligt, du får mycket båt för pengarna.

På de större båtarna finns det tre segment i olika utföranden. Det finns mer klassiska styrpulpet båtar med hög flexibilitet och smart planerade som går mycket fint i sjön. Några av de båtarna finns även i Bowrider utförande där man får en fantastisk familjebåt som man både kan använda som dagbåt och dra vattenskidor, men också för bekväma längre turer.

HR båtar har praktiska fiskebåtar med fokus på säkerhet och arbetsyta

Det tredje och sista segment är HR båtar ´s populära fiskebåtar, HR 600F och HR 460F. Detta är två fiskebåtar som är optimerade för just fiske. HR 460F har många användningsområden med flertalet smarta lösningar när du ska ut och fiske, men även när du använder båten för lite skoj på sjön. HR 600F är den lite mer rejäla båten som inte har något emot att sätta ta sig an lite grövre sjö.  Båten har stora arbetsytor vilket lämpar sig ypperligt när du ska ut och fiska. Båten har höga fribord som får dig att känna dig lite mer trygg du i blåsten. HR 600F  är en båt som är lite mer stabil och har mycket goda sjöegenskaper.

En känsla av trygghet och glädje med HR båtar

Väljer du en båt från HR-båtar köper du dig inte bara en båt, utan en känsla av stabilitet och hög säkerhet. Sjöegenskaperna hos HR båtar borgar för trygghet men även glädje varje gång du lägger till vid bryggan efter en lyckad tur på sjön.

Samtliga båtmodeller är certifierade av DNV-GL enligt de nya tuffare direktiven som kom 2017.

Vill du bli kontaktad av någon av våra försäljare?

Skriv ditt meddelande och fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret här nedan, så hör vi av oss till dig.

Öppettider Uddevalla

Vardagar

09:00

- 18:00

Lördag

10:00

- 14:00

Söndag

Stängt

Öppettider Hunnebostrand

Vardagar

09:00

- 18:00

Söndag

Stängt